"Hvorfor skulle jeg hyre en arkitekt?"

 

Ja, det koster penge at hyre en arkitekt, men i sidste ende er det en investering, der betaler sig, både i forhold til slutproduktets pris og kvalitet.

 

Et vellykket projekt handler om planlægning og proceshåndtering. Derfor er det vigtigt at tale med en ekspert så tidligt som muligt i processen.

 

 

 

"Hvorfor skulle jeg vælge Feldager Arkitektur?"

 

Feldager Arkitektur er et nyt, skalerbart og personligt firma fra 2016. Dette giver den nyeste viden, derudover har et bredt netværk af gamle, erfarne arkitekter og håndværkere, der deler deres erfaringer med os.

Firmaet er "skalerbart" i den forstand at vi vokser, når der er større opgaver i gang.

Kompetencer

Feldager Arkitektur har et bredt og godt kendskab til aktuelle ingeniørdiscipliner og håndværksfag. Dette giver den optimale grobund i forhold til et tværfagligt, integreret projekt, med en gnidningsfri proces og et slutprodukt i topklasse med brugerens behov og ønsker i fokus.

 

 

Vi har haft succes med at tilbyde:

 

 - Arkitektonisk rådgivning

 - Skitseprojekt

 - Projektledelse

 - Byggestyring

 - Opmålning og registrering

 - Bæredygtigheds rådgivning

 - Fotografi af arkitektur

 

 

 

Skitseprojekt

Her finder vi de optimale løsninger og sikrer jeres projekt.

 

Skitseprojektet handler om at finde jeres ønsker og behov, og få dem tilpasset omstændighederne. Et skitseprojekt kan omhandle en tilbygning, en ombygning eller et helt nyt hus.

 

Det er skitseprojektet, der danner rammen for resten for af projektet. Dermed ikke sagt at planen og designet er låst, men det er en god måde at finde ud af, hvad der skal ske med projektet og hvilke behov, der skal tilfredsstilles.

 

 

 

Opmåling og registrering

Præcise tegninger er det vigtigste grundlag for et godt projekt.

 

Vi har god erfaring med opmål og registrering af eksisterende forhold. Da vi ved hvor vigtigt der er og er perfektionister, når det kommer til stykket.

 

 

All rights reserved

Feldager.dk/Arkitektur